Tarihçemiz

30.09.2014 3281

Dönemin milletvekillerinden Cavit TORUN tarafından yaptırılan okul 2005 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz; öğretmen kadrosunun yerleşmesi ve değişik okullardan gelen öğrencilerin uyum sürecini aşmasından sonra sürekli bir gelişim içerisinde olmuştur.

Öğrencileri hayatın her alanında başarılı kılma isteği, öğrencilerimiz tarafından benimsenmiş ve gerek orta öğretime öğrenci kazandırmada, gerek bulunduğu çevrede sosyal ve kültürel alanlarda başarılar elde etmede ve çevreye sunduğu pozitif enerjiyle kısa sürede ilçede tercih edilen ve saygı duyulan bir kurum olmuştur.

Okul yönetimi ve öğretmenler eğitimin en önemli unsurlarından biri olan velileri eğitim sürecine dahil etme düşüncesiyle başladıkları süreçte olumlu sonuçlar elde etmiş ve etmeye devam etmektedir. Bu çalışma neticesinde öğrencilere gerekli olan veli desteği ve ilgisi sağlanmış olup bu durum her geçen gün artmaktadır.