"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi etkinlikleri, Kapalı Spor Salonumuzdaydı

ÇEDES Projesi Etkinlikleri

17.05.2023 163

Millî Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde hayata geçirilen "ÇEDES" (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi etkinlikleri kapsamında okul kızlar voleybol takımımızın katıldığı bir spor etkinliği düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen proje kapsamında öğrencilere verilen eğitimlerin yanı sıra manevi değerlerimizi yaşatmak adına bir takım etkinliklerde bulunduk. Bu kapsamda, okulumuzda eğitim öğretim hayatı devam eden öğrencilere yönelik spor aktiviteleri düzenledik.

Güzel bir galibiyetle taçlandırdığımız voleybol etkinliğinde kazanan her iki takım oldu. Zira amacımız birlik, beraberlik ve takım olgusunu tatmak ve tattırmaktı. Emeği geçenlere teşekkür eder öğrencilerimizi tebrik ederiz.

17-05-202317-05-202317-05-202317-05-202317-05-2023