Eğitimde Tek Yürek

Paydaş Okuılumuzla Tanıştık.

06.03.2023 117

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olmak üzere meydana gelen depremlerde birçok ilimizde birinci derecede tahribatlar oluşmuş, bölgede büyük can kaybı, ciddi yaralanmalar ve maddi hasarlar olmuştur. Bizlerde Diyarbakır 'da söz konusu depremden etkilenmiş bulunmaktayız.Bu kapsamda Din Öğretimi Genel Müdürlüğü kardeşlik hukukunun gereği yerine getirmek amacıyla "Eğitimde Tek Yürek Programı" hazırlamıştır.

Dahil olduğumuz program kapsamında paydaş okulumuz olan Zonguldak-Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü sayın Erdoğan ASLAN okul müdürümüz sayın Şiyar YAMAN ile iletişime geçerek paydaşlıktan payidarlığa geçecek duygularını paylaşmış geçmiş olsun dileklerini iletmiş geçirdiğimiz şu sıkıntılı dönemlerde desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek bizleri oldukça mutlu etmiş ve manevi yaramıza merhem olmuşlardır.

Kendilerine teşekkür eder, kardeş-paydaş okul birlikteliğimizin sonsuza dek sürmesini temenni ederiz.

08-03-2023